woensdag 12 mei 2010

AllKill - Insectenbestrijding en ongediertebestrijding

ALLKILL GARANTIE is niet zomaar een slogan. ALLKILL biedt u 100 % garantie op een geslaagde uitvoering. Ervaring is de beste garantie, alle techniekers zijn professioneel opgeleid. Behandeling wordt uitgevoerd door een specialist. De beste kwaliteitsgarantie tegen de beste prijs.
Ontsmetting en ongediertebestrijding in woningen en bedrijven, bescherming in en om gebouwen. Hebt u last van bijtende, stekende, irriterende insecten, parasieten of spinachtigen, ratten of muizen. ALLKILL verdelgt met bescherming van de bewoners en de huisdieren, zonder enige schade te berokkenen aan het milieu.

Een probleem met kakkerlakken, Wij geven u 100 % garantie op uitroeien tot het laatste diertje. Ratten of muizen heeft u liever niet als medebewoners? Mijten of vlooien die u jeuk bezorgen, motten die uw textiel beschadigen of uw voedsel bezoedelen, houtborende larven die niet alleen uw meubelen of schrijnwerk vernietigen maar ook soms uw slaap verstoren, huiszwammen of kelderzwam die onaangename geur verspreiden, zoniet grote schade aanrichten: wij garanderen er de beste prijskwaliteitsgarantie.


WEST-VLAANDEREN: 050/24 00 97



OOST-VLAANDEREN: 0475/38 95 21

Geen opmerkingen:

Een reactie posten