maandag 16 augustus 2010

Kakkerlakken'

Kakkerlakken
Bestrijden van kakkerlakken.

Kakkerlakken zijn lichtschuw, men zal ze meestal aantreffen op donkere plaatsen.

Kakkerlakken planten zich snel voort.
Door het gebruik van bestrijdings middelen allerhande, vrij in de handel te verkrijgen treedt er bij kakkerlakken zeer snel resistentie op. Kakkerlakken overleven vele gifstoffen. Daarom raden wij af om  verdelgingsmiddelen tegen kakkerlakken preventief te gebruiken. Een kakkerlakbehandeling moet kort en krachtig zijn.

Hoe kan men dan kakkerlakken vermijden ?

En… kan men ze wel vermijden ?  Het antwoord daarop is ja en…neen.
Ja je kan vermijden dat je zelf kakkerlakken binnen brengt, door de keuze aan winkels waar je je inkopen doet of de leveranciers die bij jou over de vloer komen.

Neen omdat je bijvoorbeeld moeilijker kan vermijden welke buren je hebt, hoe het er met de levenswijze en de hygiene aan toe gaat.
In het slechte geval mag je voorzorgen nemen wat je ook maar kunt bedenken, je kan de kakkerlakken niet tegenhouden met spleten en kieren te dichten onder deuren of ondere openingen, zij vinden altijd een weg als ze schuilplaatsen zoeken.
Dan baat het niet al je voedsel koortsachtig te verbergen in hermetisch afgesloten verpakking (al is daar op zich niets mis mee natuurlijk). Je moet weten dat kakkerlakken met heel weinig voedsel kunnen overleven, desnoods eten ze papier en dergelijke. Een kakkerlak kan met één druppel frisdrank een maand leven.

Er is maar één middel om kakkerlakken te vermijden.

Het middel om ze te vermijden is afkoeling tot maximum 18° C. Zeker alle lokalen waar voedsel te vinden is. Alle lokalen waar voedsel te vinden is zou moeten volstaan om ze te vermijden. Ze houden immers niet van koude of tocht. Ze zijn uit tropische streken afkomstig.

Hoe kan je schuilplaatsen vermijden ?

Alle warmtebronnen (zoals deze van koelinstallaties) moet men buiten gebouwen houden. Het buizennet van centrale verwarmingsinstallaties en sanitair niet inwerken is aangewezen, zeker in de lokalen waar voedsel opgeslagen is of verwerkt wordt.

Kakkerlakken bestrijding.
De bestrijding van kakkerlakken is zeer verschillend van het soort kakkerlakken.
De konstructie van het gebouw en de binnen afwerking is meestal de grootste factor bij een bestrijding.
Hoe meer schuilplaatsen hoe meer mogelikheden om zich uit te breiden. Kakkerlakken hebben ook een teritorium. Wanneer er te weinig schuilplaatsen zijn of de populatie woerdt te groot naargelang het aantal schuilplaatsen, dan zullen ze hun schuilplaats verdedigen en de anderen weg jagen. En zo komt het dat men soms kakkerlakken aantreft op klaarlichte dag, niet tegenstaande ze lichtschuw zijn. Ze komen enkel uit hun schuilplaats op zoek naar voedsel.

Sommigen beweren dat als je maar enkele kakkerlakken ziet, je ze zelf kunt bestrijden. Dat zou volgens ons ook moeten kunnen met een beetje doorzicht, maar het punt is; als je er enkele ziet, de infestatie wellicht al maanden bezig is, en deze die je ziet heus niet de enige zullen zijn in het gebouw. Ze verspreiden zich vlug eens ze een gebouw zijn binnen gedrongen.

Welke soorten kakkelakken bestrijden we in Belgie ?

De meest voorkomende zijn Duitse kakkerlakken.
Op de tweede plaats zijn er de Oosterse kakkerlakken.
Op de derde plaats de Amerikaanse kakkerlakken.
En heel af en toe de Bruinband kakkerlakken.

Alle techniekers van Allkill hebben jaren lange ervaring.
Kakkerlakken verwijderen is geen luxe, ze kunnen levensbedreigend zijn vanwege de gevaarlijke bacterien die ze meedragen.

BIJ ALLKILL GEEN DOORLOPEND CONTRACTEN EN VERBINTENISSEN.

Onze samenwerking stopt wanneer de opdracht onder GARANTIE volbracht is.

Allkill werkt met de nieuwste en de veiligste technieken die op wereldniveau te verkrijgen zijn.
       MAAKT U DUS GEEN ZORGEN   -   WE BEWIJZEN HET ELKE DAG

Allkill -  dat is garantie.

meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten