woensdag 3 november 2010

Bent U bent op zoek naar een manier waarop u van uw bruine rat of zwarte rat kunt afkomen.  Er zijn verschillende wegen die naar een huis en tuin zonder ongewenste knaagdieren leiden. Zo kunt u o.a. kiezen voor rattengif, vangkooien of klemmen. Allemaal zorgen ze ervoor dat u van de ratten verlost wordt. Hier op onze website www.kleinveeservice.nl vindt u een ruim assortiment aan rattengif, vangkooien en klemmen.

 Rattengif

 Er  zijn verschillende soorten rattengif op de markt verkrijgbaar.  Wij verkopen oa het ratten bestrijdingsmiddel Ratak. Dit middel heeft de volgende voordelen:

·         Het gif zit gelijkmatig verdeeld waardoor de bruine rat en de zwarte rat het rattengif er niet af kunnen pellen.

·         Het is veiliger door het bestanddeel Bitrex. Dit is een vieze smaak voor mensen maar voor muizen en ratten   smaakt het er niet minder door.

·         Ratak werkt ook als de ratten al immuun zijn voor andere anticoagulantia

Hoeveel kost het Rattengif bij KleinveeService?

·         Ratak 800ml ¤ 9,95

·         Ratak 2,5kg ¤ 29,95

·         Sorkil-g 5kg ¤59.95 ·         Sorkil-g 800 gram ¤14.95

·         Super Caid 27,95

 

Hoe kan ik rattengif bestellen online?

Via onze site kunt u al het rattengif snel, eenvoudig en GOEDKOOP bestellen. Natuurlijk kunt u uw bestelling ook telefonisch 0497-844325 of per mail info@kleinveeservice.nl doorgeven. Ook voor GRATIS ADVIES kunt u hier terecht.

meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten