vrijdag 17 september 2010

Bestrijden van insecten'

Bestrijden van insecten in uw levensruimten.

Insecten in uw keukenkasten.
Rijstkalander: Ontwikkelt zich vooral onder de 35°C-bevuilt het voedsel door zijn uitwerpselen.
Meelmot: Komt veel voor in het huishouden, vooral in gedroogde waren zoals: fruit, meel, chocolade, noten, kruiden, peulvruchten. Prefereren de kiemzone van granen. Contaminatie van voedingswaren met uitwerpselen en webben.

Er is een tweede categorie insecten in uw levensruimten die niet tot de vooraadparasieten behoren maar ook overdragers zijn van bacterien op uw voedsel.De meest voorkomende insecten zijn kakkerlakken, mieren, en vele vliegensoorten.
De faraomieren zijn zelfs levensbedreigend. Ze dragen niet alleen bacterien over maar kunnen virussen doorgeven van mens tot mens.
Bestrijden van deze insecten vergt zeer ervaren deskundigheid.

 

Insecten in materialen zoals textiel of hout.

De meest bekende is de kleermot. De larven vreten gaten in de wol. De schade die ze aanrichten aan tapijten of kleding kan in vele gevallen tot totaal verlies leiden.

Insecten in hout kennen we allemaal, het zijn de larven van de kever die gangen maken en het hout aanvvreten, in meubelen , houten vloeren enz.

Bijtende en iriterende insecten die in gebouwen voorkomen.

Mijten, vlooien en bedwantsen zorgen voor de meeste lasten.

De schurftmijt leeft in de opperhuid van de mens. Ze is cosmopoliet, komt dus overal voor. Indien iemand besmet is zal men eersr een dokter raadplegen. Na consultatie van de geneesheer. Pas daarna kan een speciale behandeling van lokalen en materialen in de lokalen behandeld worden om indirecte besmetting te voorkomen. 
De andere soorten mijten worden specifiek in ons BLOG besproken.

Vlooien: Meestal brengen de steken geen infectie mee, maar door dicht bij elkaar liggende steken meerdere malen per dag en het krabben kan dat uitgroeien tot secundaire infectie.
De iritatie van de aanwezigheid van deze insecten brengt soms psychische gevolgen mee zoals : nervositeit, slaapstoornissen, onrust….
Bij een vlooienplaag in woon en leefruimte en zeker niet in de slaapvertrekken, deze insecten proberen te bestrijden. Raadpleeg Allkill, wij beschikken daarvoor over veilige middelen, die u met garantie in een paar dagen van de iritatie afhelpen en uw service geven tot volledige vernietiging van deze insecten.

Bedwantsen: deze insecten komen bij ons de laatste jaren meer en meer voor , de belangrijkste reden daarvoor is het reizen naar warme landen die het soms niet zo nauw nemen met de hygiene.

Allkill, beschikt over gespesialiseerde middelen om deze insecten te bestrijden.

meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten